OMGEVING

De KALEI is een domein met twee grote jeuglodies, midden in het enige Nationaal Park in België. Ervaar jouw meerdaagse met meer dan 12 000 ha aan natuurpracht. Geniet van uitgestrekte dennenbossen, paarsbloeiende heide, stuivende duinen, grote waterplassen en grootse vergezichten. In dit natuurlijke decor leven bovendien talrijke zeldzame en bijzondere dieren.

Het NEST zijn 2 grote gebouwen van De Kalei. De gebouwen liggen rond een speelplaats midden in het bos. De A-blok omvat alle slaapkamers, het sanitair, de keuken en de eetzaal. Blok B ligt apart en daarin zit de grote zaal en de 4 daglokalen.Je kan er met 68 personen overnachten in 10 kamers van 4 tot 16 bedden dit is op basis van zelfkook.

De keuken is volledig in orde om te koken voor minstens 110 personen. De keuken is ingericht met een koelkast, diepvries, 3 lage kookbokken, een 6-pitskookvuur en een braadslede. Er zijn voldoende kookpotten en materialen aanwezig om lekkere maaltijden klaar te maken. De afwaskeuken heeft eetgerei voor 110 personen en wordt in de zomer uitgebreid naar 160 stuks.

De kamers zijn van wastafels voorzien. Douches en toiletten vind je centraal in de gang. De bedden zijn voorzien van een kussen. KUSSENSLOOP EN HOESLAKEN VERPLICHT  MEENEMEN.  Denk ook aan een slaapzak/deken